Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تلویزیونی بی بی سی در جنجال اخیر پیرامون مصاحبه با یکی از اعضای خانواده سلطنتی با تشدید بحران بی اعتمادی مواجه شده است. خبرگزاری میزان – شبکه تلویزیونی «بی بی سی» انگلیس با الزام ضرورت تغییرات گسترده در ساختار خود در پی جنجال مصاحبه «مارتین بشیر» با «دیانا»، عروس «الیزابت» در سال ۱۹۹۵، مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  «بی بی سی» در آستانه صدمین سال تاسیس خود با بحران بزرگی در زمینه اعتماد عمومی مواجه شده است.   این بحران در پی آن رقم خورد که بررسی‌های جدید در مورد مصاحبه جنجالی سال ۱۹۹۵ «بشیر»، مجری سابق بی بی سی با «دیانا»، اعلام کرد که مجری مذکور برای انجام این مصاحبه دست به جعل سند زده و بی بی سی در تحقیقات ۱۹۹۶ در این مورد، وی را تبرئه کرده است.   بسیاری در انگلیس از جمله «هری» و «ویلیام» فرزندان «دیانا»، مصاحبه مذکور را عامل اصلی جدایی مادرشان و در نهایت مرگ وی می‌دانند؛ «دیانا» در سال ۱۹۹۷ در سن ۳۶ سالگی در سانحه مشکوک تصادف در «پاریس» کشته شد.   این افشاگری در حالی صورت گرفت که انتقاد‌ها در مورد عملکرد بی بی سی به شدت بالا گرفته بود.   یکی از مهم‌ترین موارد در رشته رسوایی‌های شرم آور بی بی سی عدم رسیدگی به ادعا‌های سوءاستفاده جنسی درازمدت توسط مقام‌های ارشد رادیو و تلویزیون بی بی سی، بود.   آخرین انتقاد از بی بی سی به ماجرای مرگ «فیلیپ»، همسر الیزابت باز می گردد که حجم بالای برنامه‌های اختصاص داده شده و قطع برنامه‌های روزمره سبب شد تا بی بی سی شاهد رکوردشکنی در شکایت‌های مخاطبین باشد.   عمده انتقاد‌های عمومی از بی بی سی به عملکرد این شبکه تلویزیونی به تامین بودجه آن بازمی گردد که توسط مالیات مردمی جهت هزینه سالانه مجوز تلویزیون فراهم می‌شود.   ضمن اینکه اساسنامه بی بی سی نیز با رضایت خانواده سلطنتی انگلیس تایید شده و همین امر سبب شده تا این شبکه به شکل ویژه‌ای به مسائل مربوط به خانواده سلطنتی بپردازد.   اکنون بی بی سی که مدعی رعایت «استاندارد‌های اخلاقی» و «شفافیت بالای کاری» بود، با حجم گسترده انتقاد و اعتراض‌های فزاینده عمومی مواجه شده است.   شدت انتقادات به حدی بوده که بی بی سی علاوه بر عذرخواهی رسمی، اعلام کرده به افشاگر این رسوایی غرامت پرداخت می‌کند.   ضمن اینکه ناچار شده ورود دولت انگلیس به موضوع تغییر ساختار و حتی تغییر ترکیب تحریریه را بپذیرد.   پلیس «متروپولیتن» نیز اعلام کرد، موضوع تاثیر این مصاحبه بر مرگ «دیانا» از طریق جعل سند و دامن زدن به پارانویای وی را مورد بررسی قرار می‌دهد. بیشتر بخوانید: فریبکاری بی بی سی پس لرزه‌های مصاحبه با دیانا برای بی بی سی البته این نخستین بار نیست که بی بی سی با چنین وضعیت بحرانی مواجه می‌شود.   این شبکه تلویزیونی در سال ۱۹۸۲ از سوی «مارگارت تاچر»، نخست وزیر وقت به نداشتن حس میهن پرستی با وجود تامین مالی از طریق وجوه عمومی متهم شده بود.   در عین حال بی بی سی در سال‌های اخیر با ظهور رقبای توانمند و موفق از «نتفلیکس» گرفته تا «اپل تی وی پلاس» که توانسته اند اقشار مختلف انگلیسی را به سمت خود جلب کنند، با کاهش مخاطب مواجه شده است.   این امر به موازات همه گیر شدن استفاده از رسانه‌های اجتماعی تا جایی پیش رفته که برخی از سیاستمداران انگلیسی بر این باورند که دیگر نیازی به ادامه فعالیت بی بی سی نیست.   بسیاری از کارکنان بی بی سی از شرایط جاری در این شبکه تلویزیونی به شدت ناراضی هستند و می‌گویند که وضعیت کارکنان و خبرنگاران این شبکه به شدت بد شده و تصمیم گیرندگان افراد پشت میزی هستند که هرگز کار واقعی نکرده و تجربه‌ای در این زمینه ندارند.   بی بی سی در سال ۱۹۲۲ تاسیس شد و قوانین حاکم بر عملکرد آن در منشور سلطنتی تعیین شده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون بی بی سی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی بی سی انگلیس بوریس جانسون بی بی سی شبکه تلویزیونی مواجه شده بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش نظامیان صهیونیست به دفتر «الجزیره» در قدس اشغالی+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پلیس رژیم صهیونیستی مصوبه کابینه این رژیم درباره بستن دفاتر شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر در سرزمین‌های اشغالی را اجرایی کرد.

بر این اساس پلیس رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره در قدس اشغالی یورش برد و این دفتر را تعطیل کرد.

«شلومو کرعی» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: بازرسان وزارت ارتباطات تحت حمایت پلیس وارد دفتر شبکه الجزیره در قدس شدند و تجهیزات آن را مصادره کردند.

همچنین کرعی ویدیویی را از یورش پلیس رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره در قدس اشغالی و مصادره تجهیزات آن منتشر کرد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از این اقدام گفت: از وزیر ارتباطات به دلیل نقشش در بستن دفاتر شبکه الجزیره تشکر می‌کنم.

نتانیاهو در ادامه مدعی شد که خبرنگاران الجزیره به امنیت رژیم صهیونیستی آسیب زده و به اقدام علیه نظامیان صهیونیست تحریک کرده‌اند.

گفتنی است کمی پیش‌تر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه وی به لایحه تعطیلی شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر در تل‌آویو رای داده است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم اعلام کرد: تصمیم به بستن شبکه الجزیره در اسرائیل با اجماع آرا در کابینه به تصویب رسید.

نتانیاهو مدعی شد: کابینه به ریاست من و با اتفاق نظر تصمیم گرفت شبکه فتنه‌گر الجزیره را در اسرائیل ببندد.

کد خبر 6097534

دیگر خبرها

  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • چرا اسرائیل دفتر شبکه الجزیره را تعطیل کرد؟
  • ببینید | یورش نظامیان صهیونیست به دفتر «الجزیره» در قدس اشغالی
  • یورش پلیس رژیم صهیونیستی به دفاتر الجزیره پس از اعلام تعطیلی این شبکه
  • یورش نظامیان صهیونیست به دفتر «الجزیره» در قدس اشغالی+ فیلم
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی