Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از دو حادثه مهم آتش سوزی کاخ سلطنتی «ویندزر» که خسارت زیادی به اقامتگاه ملکه انگلیس وارد کرد و سپس جدا شدن پرنس چارلز (ولیعهد انگلیس) از دیانا در سال ۱۹۹۲ میلادی که به همین علت از سوی الیزابت دوم سال وحشتناکی نام گرفت،  بسیاری از صاحبنظران بر این باور هستند که سال گذشته میلادی (۲۰۱۹) هم می تواند «دومین سال وحشتناک» یا «سال سیاه» برای ملکه انگلیس نام بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژانویه گذشته پرنس فیلیپ همسر ۹۸ ساله ملکه انگلیس در جریان یک تصادف رانندگی در نزدیکی کاخ سلطنتی ساندرینگهام مجروح شد.   هرچند جراحت او جدی نبود اما این حادثه باعث شد که فیلیپ از پلیس به دلیل رانندگی بدون بستن کمربند ایمنی اخطار بگیرد و در نهایت قید گواهینامه رانندگی خود را بزند.

همسر ملکه انگلیس چند سال پیش به دلیل کهولت سن از وظایف سلطنتی کناره گیری کرده بود.

پس از آن رسانه‌ها اعلام کردند که دو نوه ملکه انگلیس یعنی شاهزاده ویلیام و هری اختلاف پیدا کرده‌اند. اما موضع‌گیری رسانه‌ها علیه مگان مارکل همسر شاهزاده هری سبب شد تا این زوج علیه چند روزنامه شکایت کنند.  

با این حال مصاحبه جنجالی شاهزاده اندرو در آبان ماه گذشته که وی اتهام رابطه جنسی با یک دختر نوجوان را رد کرد و گفت؛ بابت دوستی با جفری اپستین، سرمایه‌دار آمریکایی متهم به کودک آزاری متأسف نیست، روزهای سختی را برای خاندان سلطنتی رقم زد.

این مصاحبه که قرار بود به بهبود وجهه پسر ملکه انگلیس کمک کند با انتقادهای زیادی رو شد تا جایی که رسانه‌ها از آن به عنوان فاجعه برای خاندان سلطنتی یاد کردند.

جفری اپستین، سرمایه‌گذار ثروتمند اهل نیویورک که به افراد صاحب قدرت نزدیک بود ششم ژوئیه (۱۵ تیر) برای بار دوم به اتهام گرداندن "یک شبکه وسیع" دختران نوجوان برای سوء استفاده جنسی دستگیر شد.

پای پسر سوم ملکه انگلیس زمانی به این پرونده کشیده شد که ویرجینیا جوفری (رابرتس) که هم‌اکنون ۳۵ سال دارد، گفت؛ وقتی زیر سن قانونی بوده، شاهزاده اندرو وی را مورد آزار جنسی قرار داده است. او یکی از شاکی‌هایی بود که در دادگاهی در نیویورک از اپستین شکایت کرده بود.

ویرجینیا جوفری گفته بود که جفری اپستین او را به عنوان یک "برده جنسی" نگه می‌داشته و درباره شاهزاده اندرو نیز افزوده بود: "او خودش می‌داند چه کار کرده است. "

شاهزاده اندرو ملقب به «دوک یورک» ۲۹ آبان گذشته اعلام کرد که «تا آینده‌ای قابل پیش‌بینی» از وظایف عمومی کناره گیری کرده است.

او با صدور بیانیه ای اعلام کرد: برای من روشن شده که دوستی پیشین من با جفری اپستین برای کار خانواده من و بسیاری از ارگان‌ها و مؤسسات خیریه که افتخار حمایت از آنها را دارم، مزاحمت ایجاد کرده است. بنابر این از ملکه درخواست کردم تا با کناره گیری من از وظایف عمومی موافق کند و او نیز پذیرفت.

این تحولات سبب شد تا او ماه گذشته، به بهانه مراقبت از پدرش پرنس فیلیپ ۹۸ ساله، که به دلیل کهولت سن ۴ شب در بیمارستان بستری بود، از شرکت در بخش عمومی مراسم کریسمس خاندان صرف نظر کند.

شاهزاده اندرو صبح روز میلاد حضرت مسیح (ع) به همراه برادرش «چارلز» برای شرکت در مراسم خصوصی خاندان سلطنتی راهی کاخ ساندرینگهام شد که بلافاصله حضور او توسط دوربین رسانه‌ها شکار و خبرساز شد. پس از آن مشخص شد که او از ادامه شرکت در سایر بخش‌های مراسم صرف‌نظر و محل را ترک کرده است.

در واقع او در بخشی از مراسم تشریفاتی که خاندان سلطنتی مقابل مردم و دوربین رسانه‌ها برای تصویر برداری ظاهر می‌شوند غیبت داشت.

هرچند مقامات سلطنتی انگلیس می گویند که این تصمیم شخصی از سوی پرنس اندرو بوده اما بر اساس رویه، ملکه انگلیس فهرست حضور افراد در مراسم‌های تشریفاتی را مطالعه و تائید می‌کند.

این تحولات سبب شد تا ملکه در پیام کریسمس، سال گذشته را پر فراز و فرود توصیف و روزهای آرام تری را برای سال آینده آرزو کند. اما دیری نپایید که تصمیم شاهزاده هری و همسرش برای کناره‌گیری از وظایف و مهم‌تر از آن القاب سلطنتی بحران دیگری را رقم زد.  

کاخ باکینگهام انگلیس ۲۹ دی‌ماه اعلام کرده که شاهزاده هری و مگان دیگر از عناوین سلطنتی استفاده نمی‌کنند و پولی را هم که بخاطر وظایف سلطنتی‌شان از بودجه عمومی دریافت می‌کردند، دیگر دریافت نخواهند کرد.

به این ترتیب این زوج دیگر رسما نماینده ملکه بریتانیا نخواهند بود.

براساس بیانیه کاخ سلطنتی، دوک و دوشس ساسکس همچنین قصد دارند دو میلیون و چهارصد هزار پوندی را که از محل پول پرداخت کنندگان مالیات صرف بازسازی خانه‌شان در انگلیس کردند را پس بدهند. کاخ سلطنتی گفته که این تصمیم گیری‌ها از بهار سال جاری به مورد اجرا گذاشته می‌شود.

نظرسنجی‌ها در انگلیس نشان می دهد که خاندان سلطنتی چندان محبوبیتی در میان قشر جوان ندارد.

تحقیقات موسسه افکارسنجی کمرس حاکی است که تنها ۴۸ درصد جوانان بین ۱۸ تا ۳۴ سال معتقدند که نظام سلطنتی برای انگلیس مفید است و ۴۷ درصد دیگر معتقدند که اندازه خاندان سلطنتی بایستی کاهش یابد.  

310 310

کد خبر 1346472

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ملکه الیزابت انگلیس بریتانیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است

کارشناس مسائل فرهنگی گفت:ما شاهد دانشجویانی بیدار در دانشگاه‌های آمریکا هستیم که در حمایت از مردم مظلوم غزه با منطق محکم، انسانی و حقوقی در عرصه بین الملل برای پایان یافتن به جنایات رژیم صهیونیستی فشار می‌آ‌ورند. - اخبار سیاسی -

علی جوادی معاون فرهنگی دانشگاه سوره و کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص خیزش دانشجویان آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گفت: نماد تمدن غرب سال‌هاست که ایالات متحده آمریکا بوده، آمریکایی که مدعی سرمداری لیبرال دموکراسی در این تمدن است. منتهی نشانه‌های شکست و افول  ارزش‌های آن مدت‌هاست که نمایان شده و از سال‌ها قبل جنایت‌ها و تجاوزهایی که حتی علیه مواضع دموکراسی خواهانه مردم جهان رغم زدنند؛ باعث شد این ادعای کاذب در خصوص حمایت از دموکراسی رسوا شود.

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

جنایات رژیم صهیونیستی در  هفت ماه گذشته یک شوک بزرگ و رسوایی بی‌بدیل است

وی با تاکید بر اینکه سال‌های سال است که رسوایی آمریکا در خصوص اندیشه دموکراسی خواهانه نمایان شده است، افزود: در قضیه 7 اکتبر و وحشی گری‌هایی که رژیم صهیونیستی در این هفت ماه علیه مردم بی پناه غزه انجام داد و حمایت‌هایی که غرب از این نسل کشی -که در پیش مردم جهان همچنان در حال رخ دادن است- انجام داد، موجب شد تا یک شوک جدید و رسوایی بی بدیل رخ دهد.

بیداری بدنه دانشگاهی آمریکا حاصل رسوایی جدید رژیم صهیونیستی است

جوادی یادآور شد: این بیداری که امر‌وز در بدنه دانشگاه‌های آمریکا و اروپا موج و خیزش جدید گرفته، حاصل همین رسوایی جدید رژیم صهیونیستی است. وقتی که دانشجویان بیدار آمریکا می‌بینند پیش چشمانشان بیش از 140 خبرنگار با هدف مستقیم گلوله‌های رژیم صهیونیستی به شهادت می‌رسند و آمار 70 درصدی کشتار خبرنگاران در جهان را به خودشان اختصاص می‌دهند؛ ادعای آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات در این تمدن لیبرال دموکراسی فرو می‌ریزد.

پیام رهبر انقلاب به جوانان آمریکا و اروپا امروز محقق شد

این استاد دانشگاه با اشاره به نفرت عمومی که نسبت به سیاست‌های سران آمریکایی، رژیم صهیونیستی و حامیان آنها در دنیا به وجود آمده است، گفت: آن پیامی که مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا صادر کردند امروز محقق شده و ما شاهد دانشجویانی بیدار در دانشگاه‌های آمریکا هستیم که در حمایت از مردم مظلوم غزه با منطق محکم، انسانی و حقوقی در عرصه بین الملل برای پایان یافتن به جنایات رژیم صهیونیستی فشار می‌آ‌ورند. 

معاون فرهنگی دانشگاه سوره اظهار داشت: این تمدن جدید مدعی است که به بیان انتقادات به شرط کشیده نشدن به خشونت کاری ندارد؛ اما عملاً شاهد هستیم اعتراضات غیر خشونت آمیر و مسالحه جویانه دانشجویان آمریکایی با برخوردهای شدید و خارج از عرف پلیس آمریکا مواجه می‌شود. 

وی افزود: نقض این ادعا نشان می‌دهد که خط قرمز‌های آمریکا برای حمایت از اسرائیل همچنان پابرجاست و این غده سرطانی که در منطقه ماست ملاک نقض ادعای آمریکا در خصوص خودداری از برخورد خشونت آمیز شده است. اعتراضات دانشجویان خودشان را که صرفاً برمبنای بیان حقوق مردم فلسطین است برنمی‌تابند و این دروغ ادعاهای سران کشورهای غربی را برملا می‌کند. 

جوادی همچنین در خصوص فعالیت دانشجویان ایرانی که هم راستای جنبش اعتراضی دانشجویان آمریکا است، گفت: من موافق نگاه مقایسه‌ای در این خصوص نیستم و اینکه فکر کنیم الان که بحث دانشجویان آمریکایی شده، پس این نشان از ضعف اندیشه‌ای دانشجویان ما است، خیر چنین نیست. ایران به عنوان کانون یک انقلاب معنوی در یک قرن گذشته عموماً حرف‌های خودش را برای احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین زده و بنیان روز قدس را در دنیا بنا گذاشته است. 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: امروز دانشجویان بیدار آمریکایی در جبهه مقاومت قرار دارند، اما دانشجویان ما هفت ماه است که در تلاش برای رساندن صدای مظلومین غزه به جهانیان هستند. اما انعکاس و مخابره آن در رسانه‌های غربی با فیلتر و صافی سانسور کم اثر می‌شود. در کل دانشجویان در سرتاسر دنیا امروز وظیفه انقلابی خود را در راستای عدالت محور جهانی ایفا می‌کنند ولو اینکه تفاوت دیدگاه و مذهب بین آنها وجود داشته باشد. پس این درست نیست که در این شرایط بگوییم کدام دانشجویان انقلابی‌تر هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای انبارلوئی درباره ایده «از شاهزاده تا تاجزاده» مهدی نصیری /حرف او نیست، هم لطف الله میثمی گفته بود هم فرخ نگهدار!
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • پالما با درخشش ستاره‌های ایرانی، سلطنت خود در اروپا را تداوم بخشید
  • رسوایی کایل واکر را به عربستان می‌کشاند! محرز همبازی سابق را به لیگ ثروتمندان دعوت کرد
  • بعد از رسوایی بزرگ: فرار ستاره سیتی به عربستان!
  • رسوایی پدافندی هوایی اسرائیل رو شد
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • برپایی آیین های عزاداری شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در مازندران