Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@12:15:19 GMT

بوی نامطبوع «بهار» برطرف می شود ؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۹۸۴۱

بوی نامطبوع «بهار» برطرف می شود ؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بیشترین مراجعات شهروندان بهار برای شکایت از بوی نامطبوع، از شهرک فرهنگیان بهار بود که به علت بُعد مسافتی کمتر از ۲ کیلومتری شهرک صنعتی بهاران با شهرک فرهنگیان بهار و جهت وزش باد از شهرک صنعتی به سمت شهر، بوی بد ناشی از فعالیت واحد صنعتی به شهرک فرهنگیان منتقل می شد که در نهایت با صدور 12 اخطاریه و دو بار محکومیت در دادگاه، منجر به تعطیلی واحد دیانا کاغذ به صورت داوطلبانه توسط مدیر واحد شد که اعتراض کارگران این کارخانه را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس جلسه ای در فرمانداری شهرستان بهار برای بررسی موضوع و اتخاذ راهکار تشکیل شد. فرماندار شهرستان بهار در این جلسه گفت: باد در شهرستان بهار معمولاً از سمت شهرک صنعتی بهاران به سمت شهر می‌وزد و این امر موجب انتقال بوی نامطبوع به مناطق مسکونی می شود بنابراین احداث شهرک صنعتی بهاران در این منطقه کار درستی نبوده و با توجه به بُعد جغرافیایی و چشم اندازی که این شهرک دارد، بهترین مکان برای تأسیس سایت گردشگری بوده اما به هر حال شهرک تأسیس و جهت وزش باد و گرمی هوا موجب تشدید بو به ویژه در ساعات شب در شهرک فرهنگیان شهرستان شده است.

احسان قنبری ادامه داد: بنا نداریم در سال رونق تولید هیچ واحدی را تعطیل کنیم و بیکاری حتی یک نفر برای ما ننگ است اما با توجه به شکایات متعدد ساکنان شهرک فرهنگیان بهار، وظیفه داریم به مطالبات مردم رسیدگی کنیم و باید با همفکری راهکار درستی در این زمینه اتخاذ کرد.

معصومه پارچیان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار نیز با بیان اینکه به این کارخانه چند نوبت اخطاریه دادیم و ظاهراً اقداماتی هم انجام داده اما این اقدامات بر کنترل بوی نامطبوع تأثیرگذار نبوده است، گفت: اقدامات صورت گرفته توسط عوامل این کارخانه، کارگذاری سیستم کنترل آلودگی هوا و راه اندازی سیستم پیش تصفیه فاضلاب بود اما با توجه به فرارسیدن فصل گرم و باز بودن  در و پنجره های منازل، جهت باد و بُعد مسافتی شهرک بهاران با منطقه مسکونی تأثیری نداشته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز بیان کرد: مدیریت شهرک صنعتی بهاران با شرکت شهرک های صنعتی است و این شرکت باید امکانات لازم را در اختیار واحدها قرار دهد و برای کاهش میزان انتقال بو و سایر شرایط شهرک بهاران، کاشت درختان سریع الرشد به عنوان بادشکن در اطراف شهرک صنعتی و واحدهای صنعتی پیشنهاد می شود.

سیدعادل عربی خواستار استفاده از نظرات مشاوران و کارشناسان برای کاهش میزان بوی ناشی از تولید در کارخانه دیانا کاغذ و سایر کارخانه های انتشار دهنده بو از جمله اسید سازی ها، تولیدات قارچ، بازیافت پلاستیک، ایزوگام و ... شد و تأکید کرد: از آنجا که شکایات مکرر مردمی از میزان انتشار بو زیاد بوده است، اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان به وظیفه ذاتی خود در این زمینه عمل می کند.

دادستان بهار نیز تصریح کرد: انتشار بو از واحد دیانا کاغذ محرز شده است و این کارخانه تکلیف قانونی دارد بر اساس ضوابط محیط زیست کار کند.

داوودی ادامه داد: مردم راضی به بیکاری کارگران نیستند اما مدیر کارخانه باید تمام اقدامات لازم را تا زمانی که مردم به طور ملموس کاهش بو را حس کنند، انجام دهد چرا که قانون برای همه چیز فصل الخطاب است.

در پایان این جلسه و با ارائه توضیحات مدیرکارخانه دیانا کاغذ مقرر شد تا زمان اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش انتشار بو توسط کارخانه، یک شیفت کاری در ایام تابستان توسط مدیرکارخانه در ساعات شب کاهش یابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان همدان پلاستیک حفاظت محیط زیست فرماندار شهرستان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود

در برنامه بالاتر موضوع تکمیل زیرساخت شهرک‌های صنعتی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. آقای ابراهیمی معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای ولی‌پور مدیرعامل شهرک صنعتی شمس آباد به سوالاتی پاسخ دادند.

ولی پور گفت: زیرساخت در شهرک صنعتی دو بخش است یک مورد زیرساخت‌هایی که متولی ایجاد آن شرکت شهرک‌های صنعتی است و مورد دیگر زیرساخت‌هایی است که توسط وزارتخانه‌های دیگر باید ایجاد شود. در دسته اول بر اساس برنامه ریزی ها، بخشی از زیرساخت‌هایی که تدوین شده اجرایی می‌شود و اگرچه کمبود‌هایی در این بخش وجود دارد، اما نظام‌مند است.

او افزود: عمده چالشی که در شهرک‌های صنعتی دارند در دسته دوم زیرساخت‌ها قرار دارد. به عنوان مثال در شهرک صنعتی شمس آباد، وزارت نیرو ۶۰۰ مگاوات تعهد داده است، اما بر اساس آخرین گزارش ظرفیت ایجاد شده در حدود ۲۵۰ مگاوات است. مشکل قطعی برق مهمترین مشکل شهرک‌های صنعتی است. سال گذشته قطعی برق‌های نظام‌مند که از اواسط خرداد آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور ادامه دارد را دو روز در هفته تجربه کردیم.

این صنعتگر ادامه داد: در طی این چهارماه حدودا یک ماه شهرک‌های صنعتی نتوانستند فعالیت داشته باشند و در شهرکی مثل شمس آباد، هزینه پرداختی کارفرما به کارگرانی که به دلیل قطعی برق نتوانستند کار کنند، ۶۰۰ میلیارد تومان بود.

ابراهیمی گفت: قسمتی از تعهداتی که سازمان صنایع کوچک می‌تواند انجام دهد، بر اساس برنامه زمانبندی، نیاز واحد‌های صنعتی را برطرف کردیم. اما آن بخش از کار که به صورت مشترک باید اقداماتی انجام شود، تا میزان مطلوب فاصله داریم. ما ۸۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور داریم. نیمی از این مقدار در گروه شهرک‌های تقاضا محور قرار دارند و زیرساخت‌های اولیه ایجاد شده است.

او ادامه داد: با توانیر ۱۲۴ تفاهم نامه در سطح کشور داریم که بر اساس آن ۵ هزار مگاوات به ظرفیت شهرک‌های صنعتی اضافه می‌شود. ۹.۲ هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که در سال‌های گذشته برای تکمیل پست‌های برق پیش بینی شده بود؛ اما با توجه به تورم این پروژه‌ها سرمایه بیشتری نیاز دارند که در بودجه وزارتخانه‌ها نمیگنجد و به معنای دیگر بسیاری از خدمات این دستگاه‌ها به دلیل نبود اعتبار به عقب افتاده است.

ولی‌پور گفت: سهم بخش صنعت از مصرف آب کشور ۲ درصد است که لزوم آب شیرین هم نیست، اما سهم بخش کشاورزی ۹۸ درصد است. با ۱۵۰ لیتر آب در ثانیه که در اختیار شهرک صنعتی شمس آباد قرار گرفته ۴۵ هزار اشتغال ایجاد شده است.

ابراهیمی نیز در این باره گفت: به ازای هر لیتر آبی که در شهرک‌های صنعتی مصرف می‌شود در استان‌های مختلف کشور از ۵۰ تا بیش از ۱۰۰ مورد اشتغال زایی انجام می‌شود. البته صنایع بزرگ نیز با بهره گیری بازچرخانی آب باید نیاز خود را به حداقل برسانند.

او افزود: ۹۲ نقطه در کشور در مجاورت و داخل شهرک‌های صنعتی برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی پیشبینی کردیم. ۱۶ نقطه در هفت استان کشور و یک شهرک تخصصی را در برنامه داریم. برنامه ما این تا پایان سال این ۹۲ نقطه به شرایط واگذاری برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود